Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.02.2014 16:10 - Подходящ подарък за Свети Валентин
Автор: svetivalentinkite Категория: Забавление   
Прочетен: 4058 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 11.02.2014 16:16


 Свети Валентин наближава и естествено е да помислим за подарък, с който да зарадваме любимия човек. Понякога обаче е доста трудно да се реши кой е най-правилният подарък за този специален празник. При това Денят на влюбените е наистина един специфичен празник и подаръците в този ден не бива да бъдат аналогични на тези, които стандартно подаряваме на рождени или именни дни.

image

Подаръците за Свети Валентин задължително трябва да бъдат много лични, избрани специално за човека за който са предназначени. Не забравяйте, че каквито и да са те, посланието, което носят е едно и то е Ти си важен за мен! .
Добре е също подаръците за Свети Валентин да бъдат в съответствие и с типа на взаимоотношенията между двамата партньори. Ако сте още в началото на вашата романтична връзка, не е задължително подаръкът да бъде скъп. Тук трябва да вметнем, че един скромен, но оригинален подарък ще има много по-голямо въздействие отколкото нещо скъпо, но безвкусно.
image
Преди да изберете подаръка, помислете за човека, когото искате да зарадвате. Какъв тип човек е той? Романтичен ли е или по-скоро прагматичен? Какви са неговите интереси, хоби, мечти?
Всичко това ще ви насочи в правилната посока.
Не се изкушавайте да купувате прекалено скъпи подаръци. Те не са подходящи за този празник. Понякога дори могат и да имат обратен ефект и вашата половинка да ви обвини, че използвате един толкова романтичен празник за да демонстрирате материалното си положение. Ориентирайте се по-скоро към дребните неща. Но се постарайте да бъде нещо различно и уникално.
image


Обикновено, в чест на празника, магазините са претъпкани с червени възглавнички и сърца в най-разнообразни размери и със стандартното „Обичам те! “ върху тях. Ако човекът, когото искате да зарадвате е наистина специален за вас, то избягвайте да купувате подобни банални сувенири. Подарите ли подобно нещо, ще изглежда така, все едно просто сте „отбили номера“. По-добре заложете на стилна химикалка, луксозен тефтер или някоя друга вещ, която вашата половинка би използвала редовно в ежедневието си. Най-добре ще е, ако изберете подарък за свети валентин , който поради естеството си, ще бъде постоянно пред очите на вашия любим или любима. По този начин, първо, ще дадете възможност на възлюбения да се похвали с подаръка пред колегите си, и второ, тази вещ постоянно ще му напомня за вас, дори и когато е на работа.

Най-неподходящите подаръци за Свети Валентин !!!
  Дори и да спадате към групата на необвързаните господа, които смятат че Свети Валентин е измислен единствено и само за да ви накара да се охарчите, прочетете докрай статията. Рано или късно човек среща любовта на живота си. Ще бъде жалко да пропилее шансовете си като й направи неподходящ подарък.
Първо правило - мъжете и жените имат различни представи за романтика - нейната е правилната. Всяка трета дама очаква мъжа да свърши цялата планиране и подготовка за празника. Ако господата са планирали романтична вечеря в скъп ресторант, те трябва да са подготвени и да платят цялата сметка.
Второ правило - дори лош подарък е по-добре от никакъв подарък. Според проучване проведено на територията на Великобритания 53% от дамите биха зарязали половинките си, ако не получат подарък за празника на влюбените. Ето и списък с петте най-мразени подаръци за Свети Валентин:

image
1.Кухненски уреди и посуда – подаряването на нов миксер или тиган за празника на влюбените не само със сигурност ще сложи край на връзката ви, но може да се окаже и опасно за здравето ви. Не един или двама господа са завършили празника си в спешното отделение със съмнения за мозъчно сътресение.
2.Бельо – всяка година стотици хиляди жени по света получават като подарък за празника бельо, което им е твърде малко или твърде голямо или просто не е по техен вкус.
3.Пари, ваучер за подарък - Някои мъже като по-рационални същества смятат, че не е нужно да си блъскат главите с въпроси кой е най-подходящия подарък за половинката им. Те просто подават пликчето на възлюбената си и очакват тя сама да си избере нещо. Истината е че, три четвърти от жените биха се зарадвали много повече на нескопосано, но посветено само на тях стихотворение (есемесите не се броят).

image
4.Цветя – купуването на букет цветя в последния момент не казва „Обичам те“. Подарявате и цветя, а посланието което любимата ви получава по скоро звучи като:“не че не те обичам, но само това успях да измисля.“ От друга страна букет цветя могат да бъдат прекрасно допълнение към скромно изработено от вас бижу.

5.Шоколад – това е почти като да и подарите кантар за измерване на теглото или целогодишна карта за фитнес. Тя е прекарала последните две седмици на диета, за да изглежда неотразима, а вие и подарявате въглехидрати?
Избирането на подходящ подарък за свети валентин  е изкуство и не е по силите на всеки. Няма универсални рецепти, защото подаръците трябва да са уникални като дамите, за които са предназначени.  



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: svetivalentinkite
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 13050
Постинги: 2
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930